Ny tid och plats för hemmapremiären

Publicerad 11 april 2018 17:55

I veckan blev träningarna inställda för Prespa Birlik på Heleneholms IP. Detta på grund av att Malmö kommun har avbokat alla gräsplaner för denna vecka och således har det blivit ändring av träningsplatser. Beslutet som har tagits har även gjort att hemmapremiären mot Assyriska BK har flyttats från Heleneholms IP till Malmö IP. Det vill säga att matchen kommer att spelas på Malmö IP lördagen den 14:e april.

Laget tappar en träning den här veckan och kommer enbart att hinna träna två gånger innan matchpremiär, både träningarna och matchen kommer att vara på konstgräs till skillnad ifrån vanliga fall då hemmamatcherna som spelas på Heleneholms IP spelas på naturgräs.

Matchen har även fått en ny avsparkstid, kl 16:00. 

Vi välkomnar alla våra Prespa medlemmar- och supportrar och fotbollsåskådare till Malmö IP för hemmapremiär mot Assyriska BK lördagen den 14:e april 16:00.