Prespa Birlik söker personal & praktikanter

Publicerad: 25 april 2018 13:10

Vill du bli en del av oss och jobba inom en idrottsförening som Prespa Birlik? Läs då vidare!

Prespa Birlik satsar ungt och nytt på alla plan och sidor för 2018 och inför framtiden. Med en ung och ambitiös styrelse och många talangfulla spelare i sina fotbollslag så är Prespa Birlik ett välkänt lag i Malmö och södra Sverige. Föreningen har haft en snabb och stor utveckling de senaste åren och klättrar väldigt fort i seriespelet under och 2016 spelade klubben i Division 1 Södra. I år gör klubben sin andra säsong i rad i Division 2 och har som mål att utveckla framtidens elitspelare med en fin mix av unga och erfarna spelare samt en tränarstab som också är ung men mycket rutinerad och har erfarenhet inom fotbollens högsta elitnivå. Klubben har idag personer som har jobbat inom toppfotbollen i flera år - både på fotbollsplanen och på ledningssidan.
 
Vill du utvecklas i en professionell miljö och idrottsförening som är öppen för alla så har du kommit helt rätt! Tillsammans med vår idrottsförening kan du utvecklas och ta dina nästa steg i din karriär!

Vi söker nu personal och praktikanter som vill jobba med oss och utveckla sig själv samt skaffa sig erfarenhet inom fotbolls- och föreningslivet. Att ha erfarenhet från idrotts och föreningsliv är alltid ett stort plus på CV:et då det är mycket utvecklande och lärorikt att jobba inom föreningar. 
 
Vi söker dig som:
 
Har ett stort intresse för idrott, fotboll och föreningsarbete. En person som vill utvecklas och som inte backar för att anta utmaningar. Det är ett plus om du går en utbildning/studerar på gymnasiet eller har ett jobb sidan om och kan kombinera studier samtidigt som du praktiserar/jobbar hos oss. Du kan arbeta såväl självständigt som i team beroende på arbetsuppdrag. 
 
Matcharrangemang
Att arbeta med matcharrangemang kräver engagemang och planering. Allmänna uppgifter inför avspark så som kontroll om allting fungerar, från kioskverksamheten till speaker och andra funktionella uppgifter så som att se till allting är redo och löper på under en matchdag på arenan. Detta är perfekt för dig som vill veta mer om hur evenemang och matcharrangemang styrs upp och genomförs. 
 
Ungdomsverksamhet
För 2018 satsar vi mycket på att utveckla vår fina ungdomsverksamhet som har varit väldigt framgångsrik genom åren. Därför söker vi även ambitiösa personer till ungdomsverksamheten och fokuset kommer att ligga på att utveckla föreningens ungdomsverksamhet och göra den ännu större genom att utöka att antalet ungdomslag och jobba med projekt som ska gynna ungdomar i Malmö stad och att få ungdomar att söka sig till föreningen och sysselsätta sig med idrott.

Praktikanter
Prespa Birlik söker även praktikanter. Är du student och går idrottsutbildningar eller annan utbildning som är relevant för föreningar, idrott och samhälle så är detta en perfekt möjlighet för dig att kombinera med dina studier och samtidigt utvecklas och skaffa erfarenhet från arbetslivet till ditt CV.

Projekt & övrigt
Prespa jobbar med olika projekt och har tidigare genomför flertalet projekt genom historien. Är du villig att genomdriva ett projekt med en idrottsförening så är vi öppna för att lyssna på alla förslag. Eller har du kanske andra funderingar och idéer som du tycker är intressanta? Ta kontakt med vår ledning så kan vi diskutera mer för ett upplägg som passar båda parter.

Ansökan sker genom att skicka ett CV & personligt brev till info@prespabirlik.se, ange "Prespa Birlik - personal & praktikanter" i ämnesraden. 
 
Välkommen in med din ansökan till oss!