Valon Bajraktaraj ny marknadschef för Prespa Birlik

Publicerad 7 maj 2018 11:00

Prespa Birlik kan idag meddela att klubben har gjort klart med en ny marknadschef. Posten har varit ledig sedan i slutet av 2017 men nu står det klart att Valon Bajraktaraj tar över marknadsrollen i klubben.
 
Vi har intervjuat Valon för att lära känna honom lite bättre & få lite insyn på hans tidigare karriär:
 
⁃ Jag har arbetat inom försäkringsbranschen merparten av mitt arbetsliv i företag som Trygg-Hansa, Moderna Försäkringar, Eniro etc och även inom marknadsföring de senaste tre åren. Som fotbollsspelare var jag aldrig riktigt nära att lyckas men det har blivit en tur i Kirsebergs IF (numera Malmö City) & BW90. Min moderklubb är Husie IF.
 
Vad tror du om klubbens förutsättningar och möjligheter för framtiden?
⁃ Det här är utan tvekan ett av det roligaste uppdragen man kan få om man är fotbollsintresserad. Jag tvekade inte en sekund på att inleda det här samarbetet med en sådan anrik fotbollsklubb som KSF Prespa Birlik. Första intrycket och känslan har definitivt varit positiv. Prespa har ett väldigt starkt varumärke inom fotbollen som vi ska försöka nyttja till det yttersta, säger Valon Bajraktaraj som ny marknadschef i klubben.
 
Vad fick dig att komma till Prespa Birlik?
⁃ Största faktorn till att jag hamnade här är utan tvekan Ercan Kerim (Ordförande) och Nesat Spahiu (assisterande tränare). Nesat är en barndomsvän till mig och vi har samarbetat mer eller mindre hela vårt vuxna liv. Ercan Kerim är en nära vän och samtidigt den stora faktorn att jag valde att komma hit också.  
 
Hur känns det att börja jobba med Prespa Birlik?
⁃ Förutsättningarna för KSF Prespa Birlik finns här, helt klart. Det är nu upp till oss som arbetar inom klubben att visa att vi vill göra skillnad. Vi har bra möjligheter och vi har även en stark grund att stå på. Gällande Prespas framtid säger jag att vi bör och skall dela upp kortsiktiga mål samt långsiktiga mål (visioner), avslutar Valon Bajraktaraj.
 
Ordförande Ercan Kerim är mycket nöjd med att marknadsrollen är tillsatt och att Valon Bajraktaraj ansluter till klubben:
 
⁃ Valon har en enorm kompetens som är väldigt svår att få tag på idag. Han har arbetat som säljare och marknadsföring i nästan 12 år för diverse stora företag, så det är inget snack om att han har erfarenheten som krävs för detta projektet.

- Klubben är i en uppbyggnadsfas i dagsläget där tid och tålamod kommer i första hand och strävan efter snabba resultat har en mindre betydelse. Vi har satt en tydlig strategi för de kommande åren med fokus på att arbeta mer långsiktigt. Vi vill bygga upp en stark organisation med sportslig kompetens, med starka viljor som drar åt samma håll. Som vi tidigare sagt, vi är ett helt nytt Prespa i år med nytt folk inom organisationen samt fotbollsplanen och allt vad det innebär. Det nya ledordet för oss kommer att vara hållbarhet.

- Jag och klubben är oerhört glada att Valon valt att jobba med oss då det fanns andra föreningar och företag som dragit i honom. Vi i Prespa Birlik ser fram emot att ha honom i vårt team och vi tror mycket på Valon, avslutar Prespas ordförande Ercan Kerim.
 
Vi säger varmt välkommen till Prespa Birlik, Valon Bajraktaraj!
 
KSF Prespa Birlik har också ett fåtal andra tjänster lediga inom organisationen. För er som vill vara en del av framtidens föreningen, läs mer här.