Nesat Spahiu ny huvudtränare för PB 

Foto: Gert Jacobsson, www.fotbollsbilder.se
Foto: Gert Jacobsson, www.fotbollsbilder.se

Publicerad 1 augusti 2018 12:28

Nesat Spahiu blir ny huvudtränare för Prespa Birliks herrlag. Zlatan Nalic lämnar klubben efter att ha skrivit på för bosniska FK Sloboda i den bosniska högsta ligan.

Zlatan kom till Prespa Birlik november 2017 och har lett klubben fram till sommaruppehållet. Sedan tidigare fanns det en överenskommelse och en klausul i kontraktet mellan klubben och Zlatan som gav Zlatan tillåtelse att få avbryta kontraktet om det kom in ett erbjudande från större ligor. Så blir fallet också.
 
Samtidigt som Nesat blir huvudtränare så blir Valon Bajraktaraj tills vidare lagets assisterande tränare (tidigare målvaktstränare). 
 
– Det känns fantastiskt kul och inspirerande. Vi har en tuff höst framför oss som vi ska ta oss igenom och jag är övertygad om att dagens trupp besitter både kunskap och har hjärtat som krävs för att uppnå målen som vi har satt upp. Det har varit väldigt givande att jobba sidan om Zlatan men jag känner också att jag är redo för denna uppgift och bli huvudtränare för klubben. Prespa har de senaste åren haft fantastiskt duktiga tränare och jag är stolt att även mitt namn kommer finnas med bland den skaran. Det jag ser mest framemot är att se hur vi tillsammans med både spelarna, ledarstaben och föreningen kan ta nästa steg för att spela en mer attraktiv fotboll och en fotboll som ska få andra unga, duktiga spelare i närområdet att söka sig till oss, säger den nye huvudtränaren Nesat Spahiu.
 
Vi tackar Zlatan för hans tid och arbete i klubben och önskar honom all lycka i sin nya klubb. Samtidigt önskar vi Nesat all lycka i sitt nya uppdrag där han kommer leda vårt fotbollslag redan till helgen när serien drar igång igen.

Heja PB!

Nästa match:
KSF Prespa Birlik – Lindome GIF
Lördagen 4/8 14:00
Heleneholms IP, Malmö