Inför Prespa Birlik - BK Olympic

Foto: Gert Jacobsson, www.fotbollsbilder.se
Foto: Gert Jacobsson, www.fotbollsbilder.se

Publicerad 12 augusti 2018 16:00

Det är dags att studsa tillbaka och börja vinna igen. Förra veckans match finns det inte mycket att säga om och nu gäller det att titta framåt och på måndag kväll väntar ett Malmöderby när Prespa Birlik tar emot BK Olympic. Prespa kommer till spel med följande trupp: 

Viktor Jacobsson (MV), Alban Merovci, William Andersson, Aziz Hogr, Valmir Mulaj, Fitim Miftari, Amir Hadzic, Max Nordlinder, Muamet Asanovski (K), Ali Burrniku, Sandro Nalic, Carlitos Mendoza, Omar Assadi, Shemsedin Zabeli, , Gani Bunjaku, Besemir Faniq, Emin Karaman, Ilir Tahiri.

Utöver att det är ett derby så blir det en väldigt viktig match utifrån tabelläget och poängen som står på spel. Även BK Olympic kommer från en förlust (2-1 borta mot Hittarps IK) och ligger 10:a i tabellen med 16 poäng. Prespa Birlik ligger 9:a med 17 poäng så det blir en sexpoängsmatch när lagen möts på måndagskvällen. 

Senaste matchen mellan lagen spelades i våras och slutade med 1-0 förlust för PB på Lindängens IP. Prespa hade en hel del chanser i en händelserik match som lockade mycket publik. Liknande hoppas vi på att det blir denna gång fast med revansch och där PB kommer tillbaks på vinnande spår som i slutet av vårsäsongen.  

– Det kommer bli en intressant och jämn match, både ledare och spelare känner varandra väl. Jag tror det kommer bjudas på mycket underhållning. Dessutom är vi riktigt revanschsugna efter senaste matchen. Jag hoppas att så många Prespa-fans som möjligt är på plats imorgon. Vi behöver deras stöd mer än någonsin, säger lagkapten Muamet Asanovski inför derbyt. 

Vi syns på Heleneholm IP! 

KSF Prespa Birlik - BK Olympic
Måndagen 13/8 18:30
Heleneholms IP, Malmö