Prespa Birlik värvar Emir Osmanovski

Publicerad 16 november 2018 12:06

Prespa Birlik har gjort klart med en ny spelare. Emir Osmanovski är klubbens senaste nyförvärv och kommer närmast från IF Limhamn Bunkeflo 07, även känt som LB07, och har nu skrivit på för Prespa Birlik. Den 18-årige mittbacken har tidigare även spelat för Lilla Torgs FF. Under 2018 spelade han sjutton matcher och gjorde två mål när LB07 spelade kvalspel till Division 2 men förlorade. 

– Det känns skönt att ha skrivit på för Prespa Birlik eftersom det är en klubb som jag följt länge. Det som fick mig att välja Prespa  är att jag ville ta ett kliv uppåt i min fotbollskarriär och från Division 3 där jag spelade med LB07. Prespa kändes bäst för mig och ett steg upp i seriesystemet kommer hjälpa mig att utvecklas och göra mig till en bättre spelare, säger Emir Osmanovski till klubben officiella hemsida. 

Varmt välkommen till PB, Emir Osmanovski!