Ayhan Asanovski klar för Prespa Birlik

Publicerad 20 november 2018 10:30

Nyförvärven fortsätter att strömma in till Prespa Birlik. Idag kan vi presentera Ayhan Asanovski som ansluter till PB och har skrivit på ett kontrakt för säsongen 2019. Han blir klubbens femte värvning inför nästa säsong.

Ayhan Asanovski kommer närmast från BK Olympic där han spelade två år i lagets U19-lag innan det blev ett litet uppehåll och har innan dess även spelat för Malmö FF och Husie IF. Den offensive ytterbacken är även kusin till lagets kapten med samma efternamn, Muamet Asanovski. 

– Kontraktet med Prespa Birlik känns väldigt bra och jag ser mycket fram emot nästa säsong. Den stora anledningen till att jag valde skriva på för Prespa är att det är ett stort kliv i fotbollskarriären för mig. Det öppnar många möjligheter att utvecklas som fotbollspelare samt som individ. Mina stora prioritering i Prespa Birlik är att utvecklas så mycket som möjligt och sträva efter förstaplats i division 2. Det är en lång och tuff säsong med tuffa matcher som väntar men håller laget stämningen och har en bra sammanhållning så kommer vi komma långt, säger Ayhan Asanovski.

Varmt välkommen till PB, Ayhan Asanovski!