Kevin Alin klar för Prespa Birlik

Publicerad 21 november 2018 09:14

Prespa Birlik har gjort klart med en ny målvakt till herrlaget. 22-årige Kevin Alin är det senaste tillskottet till laget och blir lagets sjunde värvning på kort tid. 

Kevins fotbollskarriär drog igång i Real Malmö och han har efter det representerat Trelleborgs FF, Landskrona BoIS och kommer nu närmast från Kvarnby IK som spelade i samma serie som Prespa Birlik den här säsongen. 

– Det känns jättebra att vara i Prespa BIrlik. Det som lockade mig till klubben är att man har tydliga mål uppsatta, både för laget och mig personligen. Jag känner att det är en klubb där jag ges alla möjligheter för att utvecklas vidare, säger Kevin Alin till klubbens officiella hemsida. 

Kevin ser även framemot säsongen nästa år med PB.

– Min ambition med att komma till Prespa är att ta ett ytterligare steg mot eliten. Jag vet att Prespa är en bra språngbräda för min utveckling och samtidigt känner jag att vill jag hjälpa laget. Prespa tillhör toppen och det är där vi ska vara som klubb. Jag ser framemot att hjälpa mitt lag att komma i topp och jag ser fram emot säsongen för det ska bli kul att få spela här, avslutar Kevin Alin. 

Välkommen till Prespa Birlik, Kevin Alin!