Muddi Charif klar för Prespa Birlik

Publicerad 27 november 2018 09:09

Muddi Charif är det senaste tillskottet i Prespa Birlik. 18-årige Muddi spelar både som yttermittfältare och ytterback och kommer närmast från Landskrona BoIS som han har tillhört den senaste säsongen. Klubbadresser innan dess har varit LB07 och Erikfälts FF som var den första klubben för Muddi i Sverige och innan dess spelade Muddi för Bröndby IF år 2007. 

– Jag är väldigt glad över att få representera Prespa Birlik, det känns bra att vara här. Anledningen till varför valet föll på  Prespa var för att det är en organiserad klubb som har tydliga ambitioner och dem vågar satsa på unga spelare. Sedan att de spelar i divison 2 var ännu mer lockande och jag ser fram emot nästa säsong. Där är en speciell familjär stämning så jag trivs bra med klubbvalet, säger Muddi Charif till klubbens hemsida och fortsätter:

– I den kommande säsongen så vill jag utan tvekan ta plats i startelvan och tillsammans med resten av laget avsluta på topp i divison 2, det är inte omöjligt. Jag anser att klubben är kapabla att hamna bland dem bästa och då gäller det även att hela laget har rätt inställning och förtroende till varandra. 

Välkommen till PB, Muddi Charif!