Prespa Birlik söker dig! 

Publicerad 15 januari 2019 10:12 

Vill du vara med och forma framtiden i KSF Prespa Birlik? Just nu söker vi fler ideella krafter som har intresse och en vilja att vara med och driva föreningen KSF Prespa Birlik framåt.
 
KSF Prespa Birlik är i en fas där mycket är på gång med en ny organisation som arbetar långsiktigt och organisatoriskt för en mer hållbar förening. Ledningen är ung och målmedveten med höga ambitioner och spännande idéer om att driva föreningen till nya höjder. KSF Prespa Birlik har idag ett stort och brett kontaktnät över hela Malmöregionen. Genom att vara en del av det snabbt växande NÄTVERKET PRESPA BIRLIK lyfter vi tillsammans fotbollen i Malmö stad samtidigt som vi bidrar till samhällsengagemang, utvidgar affärsmöjligheter och breddar ett exklusivt kontaktnät.
 
Som en del av KSF Prespa Birlik är du med och bidrar till en positiv samhällsutveckling för ungdomar och barn i området Heleneholm.
 
VÄX MED OSS OCH VAR MED PÅ RESAN!
 
KSF Prespa Birlik har antagit målet att tillsammans med Malmö Stad och övriga föreningar på Heleneholms IP utveckla både sportanläggningen och Heleneholm som närområde. Därför är man i dialog med kommunen om ett nybygge i form av ett klubbhus på Heleneholms Idrottsplats. Ett klubbhus som kommer att ge föreningen nya fina utrymmen och underlätta för att skapa fantastiska möjligheter till att utveckla nuvarande ungdomsverksamhet och utöka vårt sociala engagemang i närområdet. Målet är att fånga barn och ungas intresse till idrott, att få fler tjejer och killar att börja spela fotboll i vår förening. Är du den som kan bidra med utveckling till vår ungdomsverksamhet och ta det till nästa nivå? Anmäl ditt intresse!
 
 
Det är fantastiskt kul för oss och våra medlemmar att föreningen ständigt växer, och vi ser inga tendenser till att det kommer att avta, utan snarare tvärtom. Medlemsantalet ökar markant för varje år och detta talar för att vi har en bra och attraktiv verksamhet som lockar personer till vår förening. 
 
Nu vill vi fortsätta i samma anda och behöver dig som vill vara med och fortsätta driva föreningen framåt! 
Detta som en ledare i något av våra lag eller som ledamot i styrelsen eller med en annan viktig roll inom föreningen.
 
Som en del av föreningen kommer du att erbjudas utbildning enligt Svenska Fotbollsförbundets tränarutbildningsplan, kompletterande utbildningar genom SISU och Skåneidrotten samt utbildningar inom föreningskunskap, ledarskap och projektledning. Vi är med i det som kallas SkåneSUP’en och har därför kontinuerligt spelar- och tränarutbildningar samt även utbildningar för föreningens styrelse och personal.
 
Vi söker dig som gärna har erfarenhet från föreningsliv, men det är absolut inget krav. Det viktiga är att du har intresse och engagemang samt en vilja att vara med. Har du erfarenhet av sälj och/eller administration är det också önskvärt, då en del av vårt uppdrag är att finna sponsorer och samarbetspartners till föreningen samt administrera den löpande verksamheten.
 
Är du intresserad och vill veta mer, anmäl dig här så kontaktar vi dig och berättar mer.
 
Välkommen in i PB familjen!
 
Vill du vara med på KSF Prespa Birliks framtida resa och driva föreningen vidare som den framgångsrika förening vi är idag. Anmäl då ditt intresse här så hör vi av oss.