Prespa Birlik värvar Anton Kolgjini

Publicerad 27 februari 2019 08:10

Prespa Birlik har gjort klart med ännu en målvakt till A-truppen. Anton Kolgjini har skrivit på för klubben och är det senaste tillskottet. 24-årige Anton har tidigare spelat för Oxie IF och Arlöv i karriären och även provtränat med Malmö City innan valet föll på PB.

– Det är roligt och samtidigt skönt att ha skrivit på för klubben. Jag har kollat på Prespa tidigare så jag känner igen och vet klubbens spelfilosofi. Klubbens intresse är ett bevis på att dem tror på mig och ser potential i min utveckling och det var därför jag ville komma hit, säger den nyblivne PB-målvakten till klubbens hemsida. 
 
Sedan tidigare har klubben gjort klart med Zakaria Abdulrazek och Ferhat Soydan på målvaktsidan. 
 
Välkommen till PB, Anton Kolgjini!