Medlemskap

Om du vill vara medlem i föreningen KSF Prespa Birlik så kan du bli s.k. stödmedlem. Det innebär att du hjälper till att göra föreningen starkare och stöttar till att forma föreningens nutid och framtid. 

Som stödmedlem får du: 
  • vara en del av klubben tillsammans med ca 800 andra och har extra anledning att tänka på KSF Prespa Birlik, vårt klubbmärke med glädje och stolthet. 
  • Medlemskort. 
  • Rösträtt på årsmötet (18-års gräns).
  • Billigare årskort samt biljettpris till våra hemmamatcher
Om du inte redan är stödmedlem men vill bli medlem i en av Sveriges snabbast växande föreningar och ytterligare bidra till föreningens fortsatta framgång och styrka så kan du läsa längre ner om hur du gör för att bli medlem. 

Medlemsavgift
Medlemskort går att köpa på vårt kansli (Ystadvägen 48, 214 45 Malmö) samt här via vår hemsida. Medlemskap för ett år (1 januari – 31 december) kostar 4oo kronor/hushåll, oavsett hur många ni är i ert hushåll. Det går även bra att sätta in motsvarande summa på vårt Bankgiro 845-2328 samt Swish till 123-465 94 47 via formuläret nedan. Även då hämtar du upp medlemskortet på vårt kansli. Glöm då inte att ange ditt namn och personnummer.

Som spelare eller funktionär i föreningen räknas du som aktiv medlem och då betalas medlemsavgiften tillsammans med träningsavgiften. Som aktiv medlem gäller ditt medlemskort som inträde på våra hemmamatcher i Herrar Div. 2 Västra Götaland på Heleneholms IP Huvudarena.

Har du några frågor angående medlemskapet så kontakta oss gärna; info@prespabirlik.se.

Hur blir jag medlem i KSF Prespa Birlik?
Fyll i formuläret nedan och betala in medlemsavgiften på 400 kr till Bankgiro 845-2328, det går även bra att Swisha till 123-465 94 47.

OBS! Oavsett typ av betalningssätt är det viktigt att du anger ditt namn och personnummer vid betalning.