Konferensresa 2017 - Antalya

I slutet på oktober åker KFS Prespa Birliks partners och Nätverket Prespa Birlik på årets konferensresa 2017. Vi åker på hösten till helt ljuvliga och sommarvarma Turkiet och det högklassiga Hotel Royal Palace i Antalya för konferens, fotbollsmatch och mycket mer!
Datumet är i nuläget inte möjligt att sätta då vi inväntar turkiska ligans läggning av seriespelet höst 2017. Datumen Serierna fastställs i maj så vi ber att få återkomma med exakt datum. Upplägget är att vi åker torsdag förmiddag till söndag kväll eller fredag förmiddag till måndag förmiddag. Totalt 3 nätter, 4 dagar. KFS Prespa Birlik lägger upp och planerar hela konferensen och alla aktiviteter.

Matchen vi kommer att se blir då i turkiska högstaligan, Antalyaspor mot? Ja i maj vet vi exakt datum och motstånd. Kända spelare för oss i Antalyaspor är exempelvis Samuel Eto’o och Moestafa El Kabir.
Konferensen innehåller så mycket mer. All mat och dryck är inkluderad i resan. Gemensamma middagar med underhållning var dag. Våra guider på plats kommer med överrasknings inslag under resan/konferensen.

Den som önskar kommer få tid och möjlighet för egna aktiviteter några timmar per dag, Såklart sol och bad för den som önskar.
Möjligheterna till en lyckad konferens och härlig gruppupplevelse finns verkligen här! Konferensdelen hålls i Hotel Royal Palace kongresscenter.

I resan ingår:
* Flyg tur & retur, Kastrup/Antalya
* Transfer till och från flygplatserna
* Tre nätter på underbara Hotel Royal Palace. Del i dubbelrum
* Alla måltider, dryck inkluderat
* Konferenspass arrangerade av KFS Prespa Birlik
* Fotbollsmatch i turkiska ligan. Antalyaspor mot?
* Gemensamma aktiviteter i arrangemang av KFS Prespa Birlik och Nätverket Prespa Birlik

Pris:
Resa för 1 person ingår i sponsoravtal Guld-, Huvud-, Silverpartnerpartner samt i Nätverkspaket Prespa Birlik. Möjlighet att köpa till fler konferensplatser finns. Möjligheter att boka enkelrum mot till lägg finns.
Priser: Kontakta Stefan Karlsson, marknad@prespabirlik.se

Anmälan och bokning
Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. I första hand tilldelas platser till Huvud-, Guld-, Silver-, samt Nätverkspartners.
Vi önskar så snart som möjligt få in anmälan, ange antal personer samt om ni vill bo i enkelrum eller dubbelrum. Anmälan innan den 30 maj är preliminära och ej bindande.
* Vi kontaktar er direkt efter anmälan.
På grund av bokningsregler för flyg och hotell behöver vi gå ut tidigt med inbjudan och få in anmälningar. Det finns ett begränsat antal platser utöver de som finns reglerade i era avtal.

Vill ni ha extra platser så är det först anmälda som gäller. Likaså om man vill ha enkelrumstillägg.
Senast den 30 maj vill vi ha in Era preliminära bokningar. Efter detta går överskottsplatser till de som först anmält sitt intresse.
Namn på de som reser behöver vi inte just nu. Det är i första hand antal vi behöver. Tack!

Det är även värdefullt att få reda på om ni som nätverkspartner INTE har möjlighet att åka med på konferensresan.
All anmälan och kommunikation i KONFERENS RESA 2017 – ANTALYA sker via mail: marknad@prespabirlik.se

Kontakta Ercan Kerim tele:  073-710 15 16 för mer info och frågor.