Prespa Birlik

Prespa Birlik fortsätter att bygga nytt inför kommande säsong. Klubben har nu gjort klart med Sanusi Naesae som ansluter från Malmö FF. 19-årige Sanusi tillhörde senast Malmö FF:s U19-lag och började sin fotbollskarriär i MABI och sedan blev det spel i FBK Balkan innan det blev MFF. Sanusi som är högerback men som även kan lira vänsterback, har även meriter från Sveriges U16-landslag i sin karriär.

Nu står det klart att Sanusi spelar för Prespa Birlik kommande säsong och han blir klubbens andra nyförvärv efter Emir Osmanovski. Sedan tidigare står det klart att Muamet Asanovski, Ali Burrniku, Emin Karaman, Mossab- och Omar Khattab, Shemsedein Zabeli och Gani Bunjaku, spelar vidare nästa säsong.

– Det känns väldigt bra att få representera Prespa Birlik. Det som fick mig att välja just Prespa var att de satsar på unga spelare och jag tyckte att det är en klubb som passade mig bra och jag vill ta mitt första kliv på seniornivå. Kommande säsong kommer bli väldigt spännande, säger Sanusi Naesae.

Varmt välkommen till PB, Sanusi Naesae!

Prespa Birlik
November 17, 2018