Prespa Birlik

Prespa Birlik kan idag meddela att den förre PB-spelaren Onur Körhan är tillbaka i klubben och har skrivit på för 2019. Onur lämnade efter säsongen 2017 och hade ett års uppehåll från fotbollen och har nu valt att ta upp fotbollskarriären igen och återvänt till Prespa Birlik.

Onur kom till Prespa Birlik för första gången inför säsongen 2017 och var given i laget. Han anlände då från Malmö FF där han tillhörde lagets ungdomslag och spelade flera matcher i både U19 Allsvenskan Södra, U21 Allsvenskan Södra samt UEFA Youth League säsongerna 2014/15 och 2015/16. Onur som har hunnit bli 20 år kan spela såväl som vänstermittfältare och innermittfältare, har även meriter från Sveriges U15, U16 och U17-landslag.

– Det känns bra att vara i Prespa Birlik igen. Det som fick mig att komma tillbaka var att jag känner att klubben tror på mig väldigt mycket. Jag har en bra känsla över tränarstaben och detta laget och tror att kommande säsong kommer gå bra för oss, säger Onur Körhan till klubbens officiella hemsida.

Välkommen tillbaka, Onur Körhan!

Prespa Birlik
November 18, 2018