Prespa Birlik

Prespa Birlik fortsätter att förstärka truppen och senaste tillskottet är Emil Sandström. 18-årige Emils position är vänstermittfältare och han har den senaste säsongen spelat i Hyllie IK, utlånad från LB07 där han har spelat sedan 2005 och innan dess var det Bunkeflo IF där allting startade.

– Det känns kul och spännande att ha börjat i Prespa Birlik. Anledningen till varför jag valde Prespa är för att jag gillar deras koncept och tydliga ambitioner. Att klubben även spelar i division 2 gör det självklart ännu mer intressant, säger Emil Sandström och fortsätter:

– För min egen del hoppas jag på en utvecklande och givande säsong. Jag vill ta en plats i laget och tillsammans med mina lagkamrater ta klubben till framgång. En topplacering i division 2 är definitivt ett mål. Jag ser väldigt mycket fram emot den kommande säsongen.

Välkommen till PB, Emil Sandström!

Prespa Birlik
November 23, 2018