Prespa Birlik

Prespa Birlik har gjort klart med ytterligare en målvakt. Zakaria Abdulrazek ansluter till klubben och är lagets nionde värvning inför nästa säsong.

Den 20-årige målvakten Zakaria kommer närmast från Liria IF och har även tillhört IFK Osbys akademi ledd av Jonas Thern. Mellan åren 2014-2015 spelade han i Prespa Birliks ungdomslag och nu blir det en återkomst till klubben och spel i A-laget.

– Det känns jättebra och det kommer bli spännande att spela för Prespa Birlik. Det som lockade mig var att kunna spela i en högre division och med ett ungt lag. Jag tror att det blir en väldigt lärorik säsong för min del där jag kan utvecklas till en bättre spelare och jag hoppas att det blir ett bra år där laget krigar i toppen.

Varmt välkommen till PB, Zakaria Abdulrazek!

Prespa Birlik
November 24, 2018