Prespa Birlik

Filip Gavran är namnet på klubbens senaste nyförvärv inför kommande säsong.

Filip, 22, som är yttermittfältare kommer närmast från Kulladals FF som har varit hans klubb sedan 2015. Filip kom till Sverige 2012 från Kroatien och började då att spela i BK Olympic innan det blev en flytt till LB07 som juniorspelare och 2016-2017 blev det även en halv säsong i IFK Malmö.

– Det känns riktig bra och vara Prespas spelare, det som lockade mig hit är att både klubben och jag har samma mål, vi satsar högt, vi tittar aldrig neråt och det som är mest viktigast är att pusha varandra både på och utanför planen. Jag vill komma så högt upp som möjligt och det tror jag att vi kommer göra med dessa ambitiösa spelare och tränarna som jobbar stenhårt på det varje dag och såklart kommer jag själv hjälpa laget för att uppnå det, säger Filip Gavran till klubbens officiella hemsida.

Varmt välkommen till PB, Filip Gavran!

Prespa Birlik
November 25, 2018