Prespa Birlik

Prespa Birlik har gjort klart med 24-årige Emil Grimbe som närmast kommer från Kvarnby IK. Emil som är innermittfältare, har tidigare spelat för Malmö FF, FC Trelleborg och Bara GIF. Nu fortsätter Emil karriären i Prespa Birlik.

– Det känns väldigt roligt och spännande att ha skrivit på för Prespa Birlik. Det som lockade mig mest med att gå till Prespa är att klubben har ett intressant projekt på gång och jag vill gärna vara med på det, säger Emil Grimbe till klubbens hemsida och fortsätter:

– Jag vill kunna tillföra en positiv energi till laget både på samt utanför plan och tillsammans göra en bra säsong som förhoppningsvis leder till en topplacering. Personligen vill jag fortsätta att utvecklas som spelare och jag vet att Prespa är en bra klubb för just detta.

Varmt välkommen till PB, Emil Grimbe!

Prespa Birlik
December 4, 2018