Prespa Birlik

Snart drar herrlaget igång igen med träningarna och med förberedelserna inför den nya säsongen som väntar oss.

2018 var ett år där gick upp och ner. En vårsäsong som började lite knackigt men som sedan blev bättre och bättre med flera vinster och underhållande fotboll. Även om det gick tyngre under hösten så lyckades laget sluta på en stabil 10:e plats i serien. Vi vill tacka alla våra supportrar och medlemmar som stöttat oss på våra matcher och våra spelare och ledare som har kämpat och gett allt för vår klubb, nu tar vi nya krafter för säsongen 2019. Prespa Birlik tränar fortfarande och kommer fortsätta att spela sina matcher på Heleneholms IP.

Ett stort tack till våra partners och sponsorer också:
Huvudpartners:
Akea, Martin&servera, Gullvik Städ, Burek&Cevapi Mästarna.

Guldpartners:
Bimobject, HelaBilen.se, MABI, Redfellas, Idealekonomi

Silverpartners: Häggenäs-auto, MS-Bygg, Nordic Cleanware, Istikbal, TR. Miljöservice, American Städ i Skåne, MS Guven Bygg & Försäkringskompassen.

Tack för att ni samarbetar med oss och tror på oss. Vi hoppas naturligtvis på att vårt sponsornätverk växer och att fler vill bli partners till Prespa Birlik det här året som kommer bli ett fantastiskt år. Inom kort kommer vi att presentera mer om föreningens planer för 2019.

Föreningen växer i i antalet medlemmar för varje år som passerar, vi storsatsar på att utveckla unga talanger och att spela en attraktiv fotboll och samtidigt arbetar intensivt med att skapa en stark ungdomsverksamhet med dam- och flicklag. Samtidigt pågår ett stort arbete för att få föreningen att växa och utvecklas ytterligare med sociala projekt som siktar in sig på framförallt närområdet och utsatta områden i Malmö. Mer information kommer att komma i veckorna framför oss så håll utkik på vår hemsida och våra sociala kanaler!

Är ni intresserade och vill vara en del av Prespa Birlik 2019, tveka inte att höra av er till oss!

Heja PB!

Prespa Birlik
January 11, 2019