Prespa Birlik

Jakten på nya poäng fortsätter för Prespa Birlik och imorgon, lördagen den 27:e april, väntar ett formstarkt Qviding FIF på bortaplan.

Göteborgs-laget har startat väldigt starkt i serien och vunnit alla sina matcher hittills vilket ger dem en svit på tre raka segrar och laget ligger just nu på en andraplats efter Hittarps IK som också har nio poäng men en bättre målskillnad än Qviding. I den senaste omgången tog Qviding en mycket viktig seger när IFK Malmö besegrades med 1-0 på bortaplan och dessförinnan har laget vunnit över Ängelholms FF med 3-2 samt Vinbergs IF med 3-1 på bortaplan.

Prespa Birlik kommer närmast från en oavgjord match mot IS Halmia som är favorittippade seriesegrare. Dessförinnan har man mött nykomlingarna Eslövs BK och Stafsinge IF. Totalt har det blivit två poäng på dessa matcher. Det som ser betydligt bättre ut än poängskörden är den fina utvecklingen och samarbetet på planen mellan PB-spelarna vilket ser lovande ut för kommande matcher, det visar att laget och tränarteamet arbetat hårt på träningarna för att nå sina mål och på lördag är planen densamma som i tidigare matcher, att ta poäng:

– En tuff match mot ett väldigt starkt lag väntar oss. Tre raka segrar visar ju tydligt vilket motstånd vi kommer att stöta på uppe i Göteborg men med det sagt så åker vi upp för att få med oss poäng hem. Vi vet exakt hur vi vill straffa dem och vi visade tydligt förra veckan att med en fungerande matchplan och tydlig lagdisciplin så kan vi straffa alla lag i serien. Truppen är intakt med få spelare som fortfarande är indisponibla för spel, säger huvudtränare Nesat Spahiu inför matchen mot Qviding FIF.

Qviding FIF – KSF Prespa Birlik
Lördag 27/4 12:30
Valhalla IP, Göteborg

Prespa Birlik
April 26, 2019