Prespa Birlik

Det har varit en hel del nya ansikten i PB-truppen även om laget lyckats behålla en del spelare. De senaste tillskotten i truppen är Nabil Hadrous (anfallare), Jakob Radgowski (mittfältare), Jason Rindom (mittfältare) & Ifri Slaouti (mittfältare).

Spelarna har provtränat med laget de senaste veckorna och blivit klara vid olika tillfällen. Ifri Slaouti har varit med och spelat sedan den andra omgången i serien och Nabil, Jakob och Jason blev klara den senaste veckan.

– Det har varit ett välkommet tillskott, samtliga spelare. Ifri har redan startat ett par matcher och gjort det väldigt bra. Jason och Jakob behöver komma i matchform då det var längesen de spelade, det är två unga intressanta spelare. Nabil som kommer från BK Olympic är 01:a med väldigt goda fotbollskunskaper. Jag vill även passa på att tacka ”Charre” (sportchef BK Olympic) för den smidiga övergången, säger huvudtränare Nesat Spahiu till klubbens hemsida.

Nästa match för Prespa BIrlik är nu på lördag då Vinbergs IF kommer på besök till Heleneholms IP. Avspark 14:00.

Prespa Birlik
May 2, 2019