Prespa Birlik

På lördag väntar ny match och ännu ett Malmöderby när KSF Prespa Birlik tar sig an BK Olympic. Senaste matchen mot IFK Malmö blev en historia som tillskrevs med slutresultatet 2-0 till gästerna IFK Malmö. En missberäkning för Prespa som nu kämpar vidare för nya poäng.

Härnäst väntar som sagt BK Olympic som fått en bra start på säsongen. Hemmalaget ligger sexa i serien inför matchen och har bara förlorat en av de inledande sju matcherna. Senast spelade BK Olympic 3-3 mot Stafsinge på bortaplan.
PB är måna om uppgiften och vet att det enbart är tre poäng som gäller och jakten på säsongens första seger fortsätter.

Truppen:
Zakaria Abdulrazek (MV), Valon Bajraktaraj (MV), Habib Issa, Emir Osmanovski, Gani Bunjaku, Shemsedin Zabeli, Sanusi Naesae, Ahmed Diini Ahmed, Emil Sandström, Muddi Charif, Primus Swenson, Emin Karaman, Emil Grimbe, Yonis Roble, Omar Khattab, Jason Rindom, Ifri Slaouti, Ayhan Asanovski

Matchen har avspark klockan 14:00 och vi hoppas att så många som möjligt av våra fantastiska supportrar kommer till Lindängens idrottsplats för att stötta laget!

Prespa Birlik
May 24, 2019