Prespa Birlik

Prespa Birlik går skilda vägar med huvudtränarna Nesat Spahiu och Adem Özay.

Nesat Spahiu som har varit med i tränarstaben sen förra året kom in som assisterande tränare inför fjolårets säsong och tog över som huvudtränare sommaren samma år. Inför årets säsong förstärkte PB även med Adem Özay som tillsammans med Nesat delade ansvaret som huvudtränare för herrlaget.

Prespa Birlik har bara lyckats ta två poäng på de inledande sju omgångarna av årets säsong och ligger sist i Division 2 Västra Götaland.

Det blev ett tråkigt samtal från huvudtränarna under helgen då de valt att lämna sina uppdrag omgående.

– Jag vill önska Nesat och Adem ett stort lycka till i framtiden och tacka för deras tid och engagemang de bidragit till klubben, säger ordförande Ercan Kerim och fortsätter:

– Haris Saranovic som är en del av ledarstaben tar över rodret som huvudtränare tillsvidare. Vi har satt igång rekryteringsprocessen och kommer att fullborda ledarstaben så småningom, avslutar ordförande Ercan Kerim

På torsdag spelar Prespa Birlik bortamatch mot Onsala BK klockan 14:00 på Rydets IP. Till helgen, söndagen den 2:a juni, är det hemmamatch mot Assyriska BK på Heleneholms IP klockan 15:00.

Vi tackar både Adem och Nesat för deras arbete för denna gång och önskar dem lycka till i deras karriärer.

Prespa Birlik
May 28, 2019