Prespa Birlik

Imorgon, söndagen den 2:a juni, tar Prespa Birlik emot Assyriska BK på Heleneholms IP klockan 15:00.

Prespa Birlik som för tillfällets led av Haris Saranovic fortsätter sin jakt på säsongens första vinst efter en uddamålsförlust borta mot Onsala BK. PB förlorade 2-1 och lagets mål gjordes av Emin Karaman i den 71:a minuten. Motståndarna och gästerna Assyriska BK ligger på en nionde plats efter nio omgångar och har tagit tolv poäng hitills. Med fyra vinster och fem förluster har dem gjort 17 mål framåt och släppt in 18 mål. I sin senaste match förlorade Assyriska med 3-0 på hemmaplan mot IFK Malmö och innan dess blev det en bortaförlust mot Ängelholms FF med 3-2. Senaste vinsten kom i den sjunde omgången mot Vinbergs IF på hemmaplan då de vann 3-1.

Prespa Birlik och Assyriska BK spelade i samma serie även förra året. Laget tog varsin vinst. Prespa vann mötet i Malmö med 3-1 och Assyriska vann mötet i Göteborg med 2-1.

PB:s trupp inför matchen har ett nytt namn. Vi hälsar Max Nordlinder, som tillhörde laget under förra säsongen, välkommen tillbaka då han har återvänt till klubben efter att ha skrivit på och tillhört BK Olympic efter fjolårets säsong.

Truppen i sin helhet:
Zakaria Abulrazek (MV), Valon Bajraktaraj (MV), Shemsedin Zabeli, Gani Bunjaku, Habib Issa, Max Nordlinder, Emil Sandström, Emil Grimbe, Muamet Asanovski (K), Primus Swenson, Emir Osmanovski, Nabil Hadrous, Jason Rindom, Emin Karaman, Omar Khattab, Yonis Roble, , Filip Gavran & Muddi Charif.

KSF Prespa Birlik – Assyriska BK
Söndag 2 juni 15:00
Heleneholms IP

Prespa Birlik
June 1, 2019