Prespa Birlik

Prespa Birlik tar emot Ullareds IK imorgon (läs fredag) på Heleneholms IP klockan 16:00.

PB kommer från en derbyförlust senast mot FC Rosengård som leder serien. Dock var det en matchbild som inte riktigt speglade slutresultatet 4-1. Man gav verkligen motståndarna en tuff kamp och spelade en väldigt bra fotboll stora delar av matchen. Det är något väldigt positivt som PB tar sig med när Ullared alltså kommer på besök.

PB som tog sin första vinst för två omgångar sedan har under veckan laddat om batterierna för att ta sin andra raka hemmavinst. Gästerna Ullareds IK ligger på en nionde plats i serien med 13 inspelade poäng och kommer närmast från en knapp förlust hemma mot IFK Malmö. Innan dess blev det förlust mot Ängelholms FF och dessförinnan vinst mot Vinbergs IF.

Ullared och Prespa Birlik möttes även förra säsongen i serien och Prespa vann både borta och hemma.

Truppen inför mötet mot Ullareds IK:
Zakaria Abdulrazek Razek (MV), Valon Bajraktaraj (MV), Shemsedin Zabeli, Sanusi Naesae, Emir Osmanovski, Gani Bunjaku, Emil Sandström, Emil Grimbe, Yonis Roble, Primus Swenson, Max Nordlinder, Filip Gavran, Nabil Hadrous, Onur Körhan, Emin Karaman, Omar Khattab.

KSF Prespa Birlik – Ullareds IK
Lördag 15/6 16:00
Heleneholms IP

Prespa Birlik
June 14, 2019