Prespa Birlik

Prespa Birlik ställs mot Stafsinge IF på bortaplan i den sista omgången innan sommaruppehållet. Stafsinge IF gästade Heleneholms IP i den första omgången och besegrade då Prespa Birlik med 2-1, nu är det dags för revansch.

Prespa kommer närmast från en mycket viktig och övertygande seger hemma mot Eslövs BK, en match som slutade 3-1 efter två mål av Omar Khattab och ett av nyförvärvet Irhan Smajic. Målet är tydligt! Bygga på vinstskörden och börjar klättra uppåt i tabellen. Anfallaren Omar Khattab har tagit ett stort kliv i sin utveckling och gjort hela nio mål den här säsongen för PB som totalt gjort 17 mål framåt så här långt.

Att avsluta vårsäsongen med en andra raka seger blir viktigt för PB och vid seger går man om Stafsinge IF i tabellen. Prespa har nio poäng och Stafsinge har samlat ihop tio poäng efter fjorton omgångar. En seger skulle ge helt andra förutsättningar inför hösten då det är mycket jämnt nere i botten av tabellen.

Truppen:
Zakaria Abdulrazek (MV), Mladen Kukrika (MV), Ibrahim Arifovic, Habib Issa, Emir Osmanovski, Nikola Tmusic, Sanusi Naesae, Emil Grimbe (K), Primus Swenson, Amel Lakota, Onur Körhan Ayhan Asanovski, Omar Khattab, Nemanja Tmusic, Muamet Asanovski, Emin Karaman, Irhan Smajic

Vi hoppas att så många av våra supportrar av följare som har möjlighet och bor nära Falkenberg dyker upp och stöttar laget till en ny seger!

Stafsinge IF – KSF Prespa Birlik
Lördag 6/7 16:00
Stafsinge IP, Falkenberg

Prespa Birlik
July 5, 2019