Prespa Birlik

Prespa Birlik är tillbaka på hemmaplan denna helgen och ännu ett stort möte väntar då Qviding FIF kommer ner till Malmö. Qviding ligger för närvarande på tredje plats och jagar BK Olympic och Ängelholms FF som ligger före. Bortamötet mot Qviding i våras blev inställd men spelades klart innan sommaruppehållet och Qviding tog då en bekväm och enkel seger. Motståndarna har gjort hela 53 mål så här långt i seriespelet och är det mest målglada laget. På sexton matcher har det blivit tio segrar, fem förluster och ett möte har slutat oavgjort.

För Prespa Birliks del blir hösten en omstart och senast mot IS Halmia på bortaplan såg det mycket bra ut. PB hade flera farliga skott på mål och stod upp väldigt bra mot Halmia, målet är nu att fortsätta på de spåret och kamma in tre välbehövliga poäng. Inför sommaruppehållet radade Prespa upp två raka segrar och nu senast blev det alltså 1-1 mot Halmia efter mål av Dragoljub Andjelkovic. PB har därmed  två segrar och två oavgjorda matcher på de senaste fyra matcherna. Tabelläget gör att varje match är oerhört viktig och som en final och laget har i de senaste omgångarna lyckats klättra från sista plats till kvalplats.

Truppen mot Qviding FIF:
Zakaria Abdulrazek (MV), Mladen Kukrika (MV), Nikola Tmusic, Dusan Mladenovic, Filip Gavran, Amel Lakota, Omar Khattab ,Emil Grimbe ,Sanusi Naesae, Muamet Asanovski, Max Nordlinder, Dragoljub Andjelkovic, Emin Karaman, Nemanja Tmusic, Emil Sandström, Hampus Ferhm, Habib Issa, Gani Bunjaku

Klockan 14:00 är det avspark på Heleneholms IP och vi hoppas att så många som möjligt av våra medlemmar och supportrar dyker upp för att heja fram Prespa till tre poäng. Forza Prespa!

KSF Prespa Birlik – Qviding FIF
Lördag 10/8 14:00
Heleneholms IP, Malmö

Prespa Birlik
August 9, 2019