Prespa Birlik

Ny match väntar idag för Prespa Birlik som gästar Vinbergs IF på Vinåvallen klockan 13:30.

Prespa kommer från en ännu insats där laget gav upp till kamp mot topplaget Qviding som ligger trea i serien men tyvärr räckte det inte för några poäng. Qviding ledde med 2-0 efter första halvlek efter en straff i den 27:e minuten och två mintuer senare kom det andra målet. Med mål av Omar Khattab och Hampus Ferhm lyckades Prespa kvittera till 2-2 i andra halvlek och hade chansen att fortsätta den förlustfria sviten och även ta hem tre poäng. Det blev istället gästerna Qviding som drog det längsta strået i den 78:e minuten och vann med 3-2.

För Prespa är det bara till att vända blickarna mot nästa motstånd som är Vinbergs IF. Motståndarna förbätträde sin målskillnad avsevärt förra veckan när de bortaslog IFK Malmö med hela 9-0. En storseger som gör att Vinberg ligger före Prespa i serien med tre poäng på en kvalplats. Vinberg har tagit fem segrar på sjutton omgångar och slåss för att klara kontraktet inför nästa säsong precis som PB.

Truppen mot Vinbergs IF:
Zakaria Abdulrazek (MV), Nikola Tmusic, Filip Gavran, Amel Lakota Emin, Karaman ,Max Nordlinder, Dragoljub Andjelkovic, Jason Rindom, Emil Grimbe, Mladen Kukrika (MV), Sanusi Naesae, Dusan Mladenovic, Nemanja Tmusic, Primus Swenson , Omar Khattab,Hampus Fehrm, Habib Issa, Momcilo Dulovic (ny).

Prespa Birlik
August 17, 2019