Prespa Birlik

Ny omgång och ny match väntar imorgon för Prespa Birlik. Klockan 14:00 är det avspark på Heleneholms IP när Prespa Birlik tar emot Onsala BK i en mycket viktig hemmamatch som kräver tre poäng och inget annat.

Prespa kommer från en mycket tung bortaförlust mot Assyriska BK där motståndarna gjorde matchens enda mål i slutsekunderna. Assyriska som också är inblandade i bottenstriden tog tack vare segern upp sig ovanför strecket och negativ kvalplats. För Prespa fortsätter kampen om segrar och viktiga poäng och motståndarna Onsala BK håller till i toppskiktet av serien, gästerna ligger på en fjärde plats inför omgången. Onsala har det närmare till placeringarna under dem än lagen som ligger före dem i tabellen men lär definitivt gå för seger för att kunna sluta så högt upp som möjligt denna säsongen. Bortamötet i våras slutade med en knappförlust 2-1 och nu är det dags för revansch för Prespa.

Vi hoppas att så många som möjligt kommer och stöttar laget till en seger. Matchen mot Onsala är en av de tre kvarstående hemmamatcher i serien denna säsongen. Forza Prespa!

KSF Prespa Birlik – Onsala BK
lördag 21/9 14:00
Heleneholms IP, Malmö

Prespa Birlik
September 20, 2019