Prespa Birlik

Segertåget Prespa Birlik fortsätter att rada upp vinster. Under lördagen blev det en bortaseger mot Ullareds IK som parkerade tryggt i mitten inför matchen medan Prespa Birlik hade allting att spela för då bottenstriden fortfarande lever i högsta grad.

Det var Prespa som tog ledningen i matchen efter att ha fått en straff i den 39:e matchminuten som Amel Lakota förvaltade med bravur och satte 1-0 för laget. Ledningen höll sig inte länge dock då Ullared kvitterade fyra minuter senare. Lagen gick in i halvtidsvilan med 1-1på resultattavlan och det var en jämn fotbollsmatch. Prespa visade att de verkligen ville ha segern och i 68:e minuten kom segermålet. Dragoljub Andjelkovic gjorde 2-1-målet som betydde tre poäng hem till Malmö. Dragjoljub gjorde även två mål i förra matchen mot Hittarps IK och anfallaren är inne i en fin form.

För Prespa var detta den tredje raka segern med 10 mål framåt och 1 mål insläppt på de senaste tre matcherna och laget har nu totalt 27 poäng på kontot och parkerar på 11:e plats. Bakom skuggar Hittarp med 26 poäng på negativ kvalplats och nästsist ligger IFK Malmö med 24 poäng med en omgång kvar att spela. Sist ligger Stafsinge IF med 20 poäng.

Prespa Birliks sista match för säsongen är ett Malmöderby som spelas hemma mot FC Rosengård lördagen den 12:e oktober klockan 14:00 och vi hoppas att så många som möjligt av våra supportrar dyker upp och stöttar laget till en ny och en fjärde raka seger där vi säkrar kontraktet till 100%

Forza Prespa!

Prespa Birlik
October 6, 2019