Prespa Birlik

Serierna är nu färdigspelade för denna säsong och vi börjar blicka framåt mot kommande utmaningar 2020.

KSF Prespa Birlik är ständigt på jakt efter nya tränar förmågor som vill vara en del av vår förening och jobba med ungdomsutveckling i olika roller som huvudtränare, assisterande tränare eller lagledare i ungdomslag. Med seniorlaget i Division 2 arbetar KSF Prespa Birlik hela tiden med att utveckla ungdomssidan för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för att spela på en så hög nivå som möjligt och utveckla duktiga fotbollsspelare.

I varje åldersgrupp vill vi därför ha flera fotbolls-kunniga ledare som kan få våra ambitiösa ungdomar att växa som spelare. Som ledare får du då också stöd från övrig ledarstab, men även från kanslipersonal och ungdomsansvarig i en välmående förening.

Vi har således en stor vilja att tillhandahålla en fotbollsmiljö där vi stimulerar och utbildar våra ungdomar både som fotbollsspelare och som människor för att kunna ta kliv i sin utveckling.

Därför söker vi nu dig som har ett stort engagemang för ungdomsutveckling och brinner för fotboll. Då vi söker olika roller ser vi att du antingen kan komma in som etablerad tränare med erfarenhet och utbildning i bagaget eller du som lagt skorna på hyllan som spelare och vill påbörja din tränar resa.

Är detta något som intresserar dig? Kontakta oss; info@prespabirlik.se för en vidare dialog.

Prespa Birlik
November 11, 2019