Prespa Birlik

Prespa Birlik kan idag meddela att man förlängt kontraktet med lagkaptenen Emil Grimbe för nästa säsong. Emil som kom till klubben inför säsongen som spelades och skrev då på för klubben från Kvarnby IK exakt ett år sedan. Emil etablerade sig snabbt i laget och har varit en nyckelspelare i Prespa Birlik och blev så småningom också lagkapten.

Innermittfältaren spelade hela 26 matcher för klubben den här säsongen och klubben är väldigt nöjda över att spelaren har valt att fortsätta sin karriär i “Prespa”.

Emil Grimbe ser redan fram emot nästa säsong efter att ha förlängt kontraktet:

– Det känns väldigt bra att ha förlängt med Prespa Birlik. Denna säsongen har verkligen varit lärorik där det var en väldigt tuff vårsäsong men där vi krigade oss tillbaka och gjorde en fantastisk höst. Prespa Birlik har något bra på gång och jag vill gärna vara med på den resan. Säsongen 2020 ska vi vara med från start så vi kan vara med och fightas om en topplacering.

Prespa Birlik
December 2, 2019