Prespa Birlik

Prespa Birlik förlänger kontraktet med sju spelare från truppen inför nästa säsong.

De spelare som har förlängt kontraktet är: Sanusi Naesae, Gani Bunjaku, Zakaria Abdulrazek, Filip Gavran, Habib Issa, Emil Sandström och Onur Körhan.

Klubben är glada att ha lyckats förlänga med samtliga spelare. Spelarna har varit viktiga för truppen och laget den senaste säsongen och just nu förs det diskussioner med övriga truppen och klubben kommer även att kunna presentera nyförvärv inom kort.

– Det är bra med kontinuitet där vi nu har förlängt med ytterligare sju spelare inför nästa säsong. Totalt åtta spelare har valt att förlänga och detta är en bra stomme som vi tror på och vill bygga vidare på. Vi har även gjort klart med några nyförvärv som kommer att presenteras efter hand på vår hemsida och vi förhandlar fortfarande och testar spelare för att bygga ett konkurrenskraftigt lag inför nästa år. Truppen börjar ta sin form och det känns spännande inför säsongen 2020, säger ordförande Ercan Kerim.

Prespa Birlik har under de senaste veckorna haft flera testspelare och även spelat träningsmatch mot Limhamns FF som blev årets sista match och slutade med en seger för PB med 3-2.

Prespa Birlik
December 14, 2019