Prespa Birlik

Under lördagseftermiddagen inledde KSF Prespa Birlik försäsongen med årets första träningsmatch. Division 2-kollegan Kristianstad FC besegrades med 0–2 (0–1).

Det var en match där Prespa Birlik hade det mesta av spelet inledningsvis innan Kristianstad i den andra delen av första halvlek tog över taktpinnen, dock utan att kunna utnyttja det. Robin Nevelin satte 1–0 halvvägs in på första halvlek vilket gav grabbarna ett lugn i sitt bollinnehav.

I andra halvlek tog KFC över spelet mer och mer, men vi stängde bra och dem hade svårt att skapa något riktigt farligt framåt. I en sista jakt av Kristianstad att nå en kvittering, gör vi vårt andra mål i matchens sista minut.

Nyförvärvet och KFC-bekantingen Almir Taletovic fastställde slutresultatet till 0-2.

Fastän det var en träningsmatch så vann man även om spelet inte funkade riktigt. Man vet om att det är en hel del hårt jobb kvar inför seriestarten och det jobbet fortsätter på måndag.

Nästa match för Prespa Birlik spelas lördagen den 15/2 klockan 14:30 på Malmö Stadionområdet plan 10 konstgräs och IFK Malmö står för motståndet.

Prespa Birlik
February 9, 2020