Prespa Birlik

Senaste helgens match innebar vinst mot Kristianstad FC med 2-0. Imorgon spelar KSF Prespa Birlik sin andra träningsmatch inför säsongen 2020 när man möter IFK Malmö på bortaplan där vi får en försmak av ett Malmöderby. IFK Malmö spelar även de i Division 2 Västra Götaland och blir även i år en seriekonkurrent då dem lyckades hålla sig kvar i kvalomgångarna om överlevnad.

Det är fortfarande tidigt på säsongen och tränarna kommer att göra förändringar i startelvan för att så många som möjligt ska få chansen att spela. Att det är en seriekonkurrent som väntar på lördag gör det speciellt och vi kommer nog få se en hel del kamp på Stadionområdet.

Matchen mellan IFK Malmö och KSF Prespa Birlik spelas imorgon lördag 15/2 med avspark klockan 14:30 på Malmö Stadionområdet plan 10, konstgräs.

FOTNOT. Vår unga målvakt, Amar Alex Mohsen, kommer redan ikväll vakta målet för U21 då de har träningsmatch mot Malmö City FC på Heleneholms IP med avspark 18:30. Gå ner och stötta nästa generation Prespa Birlik!

Prespa Birlik
February 14, 2020