Prespa Birlik

I morgon är det återigen dags för träningsmatch för KSF Prespa Birlik när man åker till Tolvans IP för att möta IF Lödde på bortaplan.

Lödde började, precis som Prespa Birlik att spela sina träningsmatcher förr förra helgen när man mötte Eslövs BK på bortaplan. Mötet mellan dem slutade med en seger för Eslöv med 5-3, men hemmalaget kommer med en vinst i ryggen till morgondagens match då man slog Höganäs BK med 4-1 förra helgen.

Prespa Birlik vann som bekant sin inledande träningsmatch mot Kristianstad FC med 0-2 på bortaplan efter att Robin Nevelin och Almir Taletovic gjort målen i den matchen. Grabbarna hade det tungt i senaste matchen när man förlorade Malmöderbyt borta mot IFK Malmö i försäsongens andra träningsmatch. Men den matchen är historia då det är dags för nya tag imorgon mot Lödde vilket om inget annat kan bli en riktig bra genomkörare.

Matchen spelas imorgon (Lördag) på Tolvans IP med avspark klockan 12:15.

Prespa Birlik
February 21, 2020