Prespa Birlik

Med lite mindre än en månad kvar till seriestarten så har KSF Prespa Birlik spelat fyra träningsmatcher varav man vunnit en, spelat en oavgjord och förlorat två. Vinsten kom mot Kristianstad (2-0), förlusterna mot IFK Malmö (1-4) och IF Lödde (1-2), man kryssade i helgen som gick mot Kulladals FF i en chansfattig match som man kanske borde ha vunnit. Å andra sidan så har träningsveckan hittills sett bra ut med fullt fokus på både anfall och försvar. Nu kommer man att möta IFK Trelleborg på lördag och förhoppningsvis så tar man med sig den inställningen till Vångavallen.

Så här långt så har Trelleborg hunnit med att spela tre träningsmatcher och man har förlorat en och spelat en oavgjord, bland annat så vann man över Prespa Birliks seriekonkurrent IFK Malmö med 4-2 på hemmaplan, vilket säger en hel del om helgens match på lördag. En del kamp och ett respektlöst IFK som inte viker ner sig lätt oavsett motstånd står för motståndet i veckan.

Prespa Birlik och IFK Trelleborg mötte varandra i en träningsmatch under försäsongen 2018, den matchen slutade då oavgjort (1-1) men sett till vilken nivå vi måsta höja oss till inför seriestart så är det dags att putsa till de där siffrorna lite i helgens match.

Matchen spelas på lördag 7/3 på Vångavallen, D-plan med avspark klockan 15:00.

Prespa Birlik
March 5, 2020