Prespa Birlik

Efter en veckas “vila” är det åter dags för en ny träningsmatch. Förra veckans planerade match mot IFK Trelleborg blev inställd, detta pga att IFK inte kunde ställa upp med en trupp då de hade många som var sjuka. Imorgon ställs vi mot Limhamns FF istället, andra mötet på mindre än 3 månader då vi ställdes mot dem i en träningsmatch 20 december 2019. Den matchen vann vi till slut med 3-2 hemma på Heleneholms IP.

 

Efter lite spelledigt, så kör alltså herrarna vidare imorgon. Det har varit spelledigt, men inte ledigt från andra aktiviteter. Grabbarna har hållit igång under veckan med undantag för torsdagens träning som blev inställd då Malmö stad stängde ner alla anläggningar då stormbyarna var inne över Malmö.

Till morgondagens träningsmatch mot Limhamns FF är där lite skadebekymmer och sjukdomar som härjar över laget. Lördagens trupp innehåller därför två nya namn för PB-familjen. Ardian Osmani som är “ny-gammal” (från egna leden) gjorde några inhopp förra säsongen och kommer närvara på matchen imorgon – sen Axel Nolgren som tränat med laget under veckan kommer få lite matchtid. Roligt och se att de yngre spelarna från egna leden utvecklas och får chansen att visa framfötterna under försäsongen.

För vår egen del har träningsmatcherna varit både ris och ros, än så länge. Vi har fortfarande mycket och bevisa, morgondagens match är en viktig genomkörare. Matchen spelas på Lindeborgs IP med avspark kl 15:00!

Prespa Birlik
March 13, 2020