Prespa Birlik

Under sommaren 2020 startar Prespa Birlik återigen upp sin fotbollsskola för ungdomar mellan 6-10 år. Fotbollsskolan startar lördagen den 13:e juni och håller på fram till lördagen den 29:e augusti. Du kommer att få träna och spela fotboll tillsammans med massor av kompisar. 

KLASSER FÖR POJKAR OCH FLICKOR 6-10 ÅR

Alla flickor och pojkar 6-10 år (födda 2010, 2011, 2012, 2013, & 2014) är hjärtligt välkomna att deltaga!

SAMLING

Varje onsdag och/eller lördag kl 09:00-11:00 träffas vi på Heleneholms IP, ombyta och klara, redo för lite fotboll.

ANMÄLAN & KOSTNAD
Inskrivning av deltagare håller på till 6:e juni, därefter är det “drop in” som gäller på plats 13:e juni. Betalningen sker också på plats, så när ni anmält er (via formuläret nedan eller telefon/e-mail) så kommer ni till Heleneholms IP och betalar via Swish eller kontant! Då betalas medlemsavgiften (deltagaravgift) på 300kr, där det ingår en T-shirt samt fika.

FOTO & FILM

Genom anmälan till fotbollsskolan godkänner ni också att KSF Prespa Birlik kan komma att fotografera eller filma ert barn under fotbollsskolan och att sådana bilder kan komma att nyttjas och reproduceras i utbildningssyfte, reklamsammanhang eller i andra sammanhang kring Prespa Birliks aktiviteter utan att ni kan resa några anspråk på ersättning av något slag!

Har ni frågor? kontakta ungdomsansvarig, Robert Dahlman, via telefon 073-387 72 95 eller robert.dahlman@prespabirlik.se!

Prespa Birlik
May 1, 2020