Prespa Birlik

KSF Prespa Birlik, är idag ett av Malmös största och mest berömda fotbollsföreningar som än idag fortsätter att växa. Ledningen har nu påbörjat en intressant expansion av ungdomsleden och från årsskiftet utökat med ytterligare två lag. Prespa Birlik lägger stor vikt på att utveckla egna talanger vilket man visar nu med nya åldersgrupper i en fortsatt växande förening.

Idag kan vi stolt presentera utöver U21 och U18-lagen, ett nytt P16 & P14-lag.

P16 laget är en direkt expansion av vår populära och unga U18-lag. Detta laget kommer fortsatt tränas av Mathias Fekete tillsammans med Seki Milutinovic & Andrej Tirtanj. Grabbarna har hållit igång med träningar och träningsmatcher trots dessa pandemi-tider och är redo för kommande säsong. Träningstiderna hittar ni på deras sida under “ungdom” -> “P16”. Laget kommer att spela i P16 Södra-serien som drar igång i augusti – vi önskar killarna lycka till.

P14 laget är ett däremot ett helt nytt lag och kommer att tränas av Erhad Zekic som nyligen blivit klar för uppdraget. Erhad kommer närmast från IFK Malmö där han arbetat med deras P14, juniorer men även hjälpt till som assisterande tränare för A-laget under de två åren han vistats i föreningen. Erhads målsättning är att bygga upp ett lag som ska göra avtryck i framtiden. Han prioriterar ett långsiktigt lagbygge där utbildningen på alla spelare är viktigt. P14 kommer spela i Sydvästra A-serien under hösten 2020.

Vi önskar Erhad och grabbarna lycka till och hälsar honom varmt välkommen till KSF Prespa Birlik (gruppen sätter igång tisdagen den 30 juni kl 18.30 på Heleneholms IP, konstgräs). Träningstider och kontaktinformation hittar ni på deras sida under “ungdom” -> “P14”.

 

PB riktar alltså nu stor fokus på framtidens stjärnor där vi kommer erbjuda barn & unga träning och fotboll i en socialt trygg miljö med välutbildade ledare. Detta ger en gedigen utbildning både på och utanför planen som barn och unga tar med sig genom hela livet.

Vi söker efter fler P16 och P14 spelare (födda 2004 & 2006) samt ledare som vill ansluta till en växande förening. Är du intresserad, kontakta Robert Dahlman (ungdomsansvarig) via telefon 073-387 72 95 eller mail robert.dahlman@prespabirlik.se.

Välkomna!

Prespa Birlik
June 24, 2020