Prespa Birlik

Andra omgång som också var hemmapremiär, slutade med förlust.

Hässleholm startade matchen bra och gjorde ett första tidigt mål. I den andra halveken var Prespa Birlik inledningsvis det drivande laget och i den 60:e minuten kvitterade man genom Christopher Bito.

Det skulle dock inte dröja mer än 10 minuter innan bortalaget gjorde det sista och avgörande målet. Matchen slutade 2-1 till Hässleholm.

– Ett nedslående resultat i vårt första hemmamatch, vi hade gott om chanser att ta ledningen men tyvärr gick vi bakom tidigt i första halvlek, jag trodde att Hässleholm var bättre i den första halvleken, men vi var ett större hot under andra halvlek och skapade många chanser, efter utjämningen trodde jag att det bara skulle bli en vinnare, men vi var extremt besvikna att medge vinnarmålet som såg ut som om det kom ur ingenting. Vi måste fortsätta arbeta hårt som ett team och fokusera på processen och göra prestationer till resultat, sa Jack Cassidy efter matchen.

Prespa Birliks nästa match spelas den 14 juni, klockan 19.00 på Rosengårds IP. Då möter laget FC Rosengård.

Prespa Birlik
June 11, 2021