Prespa Birlik

Prespa Birlik har officiellt tagit sitt första poäng i 2021 när laget mötte FC Rosengård på bortaplan, matchen slutade 1-1.

Ett drivande lag kunde man inte hitta i Malmöderbyt mellan Prespa & Rosengård. Båda lagen började matchen med avsikten att ge allt på planen.

Christopher Bito sköt in 1-0 målet i den 16:e minuten, något som verkligen fick upp hoppet i laget. Dock kvitterade Rosengård andra halvlek genom Hannes Cederholm – ett nickmål i 63:e minuten. Efteråt blev matchen väldigt intensiv, men något mål blev det inte och matchen slutade därmed 1-1.

– Spelarna arbetade extremt hårt mot ett bra Rosengård, vi var stolta över allas ansträngning och arbetsvilja, ett plus var också att få de första poängen. Det ger oss något att bygga vidare på att fortsätta förbättra och utveckla detta lag på bästa möjliga sätt. Vi hoppas att 3 poäng inte är långt borta, sa Jack Cassidy efter matchen.

Prespa Birliks nästa match spelas den 19 juni, klockan 14.00 hemma på Heleneholms IP. Då har vi Asarums IF FK på besök.

Prespa Birlik
June 17, 2021