Prespa Birlik

Förlust igen för Prespa Birlik efter avgörande i slutminuterna.

Prespa Birlik har haft en tung inledning av säsongen – inte minst målmässigt. Mot Asarum höll laget nollan i 85 minuter, men det räckte inte hela vägen till poäng. Därmed kasserade Prespa Birlik in sin tredje förlust på fyra matcher.

– Tyvärr fattas vi lite spetskvalitet och skärpa i sista tredjedelen. Det är sådant som avgör fotbollsmatcher, konstaterade Prespa Birliks tränare Jack Cassidy.

Det var inte den mest underhållande matchen i serien hittills i den tryckande värmen på Heleneholms IP. Inget av lagen skapade särskilt många öppna lägen innan avgörandet kom i 86:e minuten.

– Vi gjorde allt man kan begära, det har vi gjort alla matcher hittills. Vi har visat att motståndarlagen måste jobba hårt för att slå oss, vi är bra med i matcherna. Men det är det där sista som fattas och det är inte alldeles lätt att få till, menade Jack Cassidy.

Prespa Birlik
June 20, 2021