Prespa Birlik

Mållöst ett steg framåt för Prespa Birlik.

Prespa Birlik har fortfarande svårt att göra mål – men genom 0–0 mot Hässleholms IF tog laget i alla fall poäng igen, något som gladde tränaren Jack Cassidy.

– Vi gjorde en riktigt bra match idag, hade väldigt bra energi, tyckte han.

Framför allt såg Prespa Birlik betydligt bättre ut i presspelet, man vann boll högre upp och gjorde det svårt för Hässleholm att etablera spel på offensiv planhalva. Inget av lagen vaskade fram några jättechanser i den mållösa tillställningen, även om Hässleholm var närmast. Men Beck Dane Wallgård i Prespa-målet stod i vägen den gången.

– Vi fattades bara den sista touchen, annars såg det bra ut. Det är så små marginaler, beslut som tas på ett ögonblick, som ligger bakom mål och skarpa chanser. Men det kommer, konstaterade Jack Cassidy med tillförsikt.

Prespas nästa match är mot Kristianstad FC den 27 juni 13:00 på hemmaplan.

Prespa Birlik
June 26, 2021