Prespa Birlik

Förlust för Prespa Birlik trots tvåmålsledning mot Berga

Ledning 2–0 i första halvlek räckte inte till säsongens första seger för Prespa Birlik, som till slut fick se sig besegrat med 2–3 mot Berga efter att ha tappat det mesta i andra halvlek.

Förlusten mot serieledande Berga blev ännu en i raden av hedersamma uddamålsförluster och oavgjorda matcher för Prespa Birlik. Berga kom med fyra matcher i rad utan förlust i ryggen, men det var Prespa som satte sig i förarsätet genom att ta ledningen i 24:e minuten genom Christopher Bito. Tio minuter senare utökade Anton Westring till 2–0, men en reducering precis innan halvtid gav Berga vittring. I andra halvlek hade hemmalaget inte mycket att sätta emot ett poängjagande Berga, som först kvitterade 20 minuter in och sedan fullbordade sin vändning i 69:e minuten. 2–3 avgjorde matchen.

Därmed står Prespa Birlik kvar på tre poäng och en jumboplacering.

Prespa Birlik
July 3, 2021