Prespa Birlik

Prespa Birlik stängde en tung vår med ännu en förlust när tabelltvåan Karlskrona till slut vann med 3–1 efter att Prespa Birliks lagkapten Habib Issa snackat sig till ett rött kort med 20 minuter kvar att spela. Därmed står Malmölaget fortfarande på noll vinster inför uppehållet.

– Det blir en välbehövlig semester och kanske något nyförvärv. Men framför allt har jag själv bara hunnit ha tre matcher på 8-9 dagar med laget och knappt några träningar, så även om jag lärt känna laget på dessa matcher är det ju vissa bitar som fattas, konstaterade tränaren Björn Peters.

Karlskrona tog kommandot direkt mot Prespa Birlik och tog också ledningen med 1–0 efter hörna. Gästerna spelade upp sig rejält andra halvan av första halvlek och vaskade fram en del kvitteringschanser, inte minst på fasta situationer. Men 1–0 stod sig.

– Det hade såklart varit skönare med 1–1 eftersom vi hade en bra period där. Sedan blev det tungt i andra när de fick 2–0 också, suckade Björn Peters.

Strax efter 2–0 fick Prespa Birlik också Habib Issa utvisad. 3–0 kom som ett brev på posten tio minuter senare, innan Prespa Birlik fick in ett tröstmål med tio minuter kvar av ordinarie tid.

Prespa Birlik
July 11, 2021