Prespa Birlik

Ny förlust för Prespa Birlik!

Prespa Birlik har det fortsatt tungt i årets division 2. Mot Hässleholm kom ännu en förlust och med en match kvar innan sommaruppehållet väntar Prespa Birlik fortfarande på sin första vinst.

– Det finns mycket talang i det här laget, som vi nu ska bygga ihop till en enhet. Vi behöver bli bättre i sista tredjedelen, ta rätt beslut och rätt löpningar, slå bollen i tom yta istället för att kanske försöka dribbla sig igenom i mitten, menade tränaren.

Hässleholm tog ledningen en kvart in på första halvlek, men inget av lagen skapade särskilt många riktigt klara chanser. I andra blev spelet öppnare med omställningar åt båda håll, men när Hässleholm kunde göra också 0–2, i 64:e minuten, var matchen mer eller mindre avgjord.

– Det blev för tungt för oss då, vi orkade inte skapa så mycket mer efter det, konstaterade tränaren.

Prespa Birlik
July 11, 2021