Prespa Birlik

Prespa Birlik jagar sin första seger för säsongen. Mot Olympic var den inte långt borta, men ribban var i vägen två gånger om och gästerna kunde till slut få med sig segern hem efter att Terry Adadevoh Svensson gjort matchens enda mål i 85:e minuten.

– Vi gjorde en bra match idag och skapade flera bra lägen. 1–1 hade varit mer rättvist. Men vi tar ändå med oss en bra känsla in i hösten, tyckte Prespa Birliks tränare Björn Peters.

Det var Olympic som hade mest boll, men innehavet ledde inte fram till många lägen. Prespa Birlik låg kompakt i försvar och hotade hela tiden i sina omställningar. Två fräsande skott i ribban i andra halvlek och ett par andra bra lägen borde resulterat i mer än en nolla i målkolumnen.

– Vi gjorde det svårt för oss själva. Vi styrde matchen men på ett dumdristigt sätt, vilken gav dem lägen att ställa om. Vi kan bättre än såhär, även om jag inte tycker det på något sätt var en orättvis seger, menade Olympictränaren Anders Grimberg.

Prespa Birlik
July 31, 2021