Prespa Birlik

I halvtid var det inte mycket som tydde på målrika slutsiffror, men när Olympic väl fick 2–0 i mitten av andra halvlvek kom ketchupeffekten. 5–0 (0–0) mot Prespa Birlik var tränaren Anders Grimberg förstås nöjd med.

Ledningsmålet nickade Albin Sjöstrand Bjurnemark in i 56:e minuten. Så långt var matchen jämn, Prespa Birlik hade också sina chanser. Men när måltjuven Ali Bdeir kunde utöka i 73:e minuten rasade gästerna ihop. Inom 15 minuter gjorde Olympic tre mål till och putsade på köpet upp sitt målsnitt från 1,45 per match till 1,75.

– Vi hängde med huvudena efter 2–0, vi gjorde inte jobbet efter det. Vi har viktiga matcher framöver nu mot lag i nedre delen av tabellen, då gäller det att vi visar större hjärta än vi gjorde idag. Det var inte tillräckligt, sa Prespa Birliks tränare Björn Peters besviket.

Prespa Birlik
August 25, 2021